Dankzij Postmus nu ook voor ‘Het buitenleven’ naar Villa ArenA

AMSTERDAM – Voor alle tuinwensen kunnen bezoekers vanaf het eerste kwartaal 2023 ook in woonmall Villa ArenA terecht. In het woonwinkelcentrum, waar consumenten vooral komen voor het woongenot binnen de muren, opent Postmus een showroom die volledig gericht is op het buitenleven.

De nieuwe showroom is zowel voor Postmus, als voor Villa ArenA een unieke uitbreiding. Nog niet eerder vestigde een organisatie als Postmus, dat niet op interieur, maar juist op de tuin is gericht, zich in een woonmall.

Postmus-concept

„Steeds meer consumenten vragen naar het Postmus-concept”, vertelt directeur Chris van Rijn. „Klanten kunnen bij ons terecht voor het aanschaffen van losse tuinmaterialen, maar wij willen en kunnen klanten ook ontzorgen in de zoektocht naar een complete tuin van ontwerp tot en met aanleg. Daarvoor werken wij samen met vakbekwame hoveniers, die het door ons uitgewerkte concept naar de wens van een klant kunnen uitvoeren. Iedere klant krijgt persoonlijke aandacht. We gaan echt met hen om tafel. Het hele concept maakt Postmus uniek.”

Het buitenleven

Van Rijn legt uit waarom voor 'het buitenleven', zoals de slogan van Postmus luidt, juist wel een plek is in een woonmall: „Met onze showroom in Villa ArenA, willen we buiten dichter bij binnen brengen”, vertelt Van Rijn. „Wij vinden dat de tuin en het buitenleven in hetzelfde stadium passen als de inrichting van een woning. Door dit concept naar Villa ArenA te brengen, kan een klant daar zowel de inrichting voor binnen als buiten het huis terecht."

Sierbestrating

Postmus begon ooit als Postmus Sierbestrating en heeft sinds 2008 een mooie showroom pal naast de N206 tussen Leiden en Katwijk. In de loop der jaren verschoof Postmus de focus op sierbestrating naar een compleet aanbod voor zoals Postmus het zelf graag omschrijft als ‘het buitenleven’: alles voor rondom het huis van tuinontwerp tot en met de aanleg.