Een tuinhuis in een kleine tuin, hoe werkt dat?

Een tuinhuis is de perfecte aanvulling in uw tuin, maar kan een tuinhuis ook in een kleine tuin? Het antwoord is, ja zeker! U heeft niet veel ruimte nodig om een tuinhuis of blokhut in uw tuin te plaatsen. Deze zijn er namelijk in elke soort en maat te krijgen. Bij Postmus kunt u zelfs uw tuinhuis helemaal naar eigen wens ontwerpen. Dus heeft u een kleine tuin en wilt u deze graag inrichten met een tuinhuis? 

Een kleine tuin inrichten met een tuinhuis

Een tuinhuis kent vele voordelen, u kunt het bijvoorbeeld gebruiken als opslag, kantoor of als loungeplek. Daarnaast straalt een tuinhuis gezelligheid uit en geeft het uw tuin een warme uitstraling. Heeft u beperkte ruimte in uw tuin? Dan begrijpen wij dat u twijfelt over een tuinhuis, dit is echter niet nodig.

Een tuinhuis of blokhut is er in elke maat én vorm te verkrijgen. Zo kunt u een gebouwtje laten ontwerpen wat precies in uw kleine tuin past. Zoekt u een plekje om uw fietsen op te slaan? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Eemster schuur. Deze maken wij op maat voor u en u kiest zelf de kleur, ramen en inrichting. Zo bent u er zeker van dat het tuinhuis bij de inrichting van uw tuin past.

Beperkte ruimte? Ga dan slim om met hoekjes. Plaats een tuinhuis in één van de hoeken die u anders toch bijna niet gebruikt. Kijk in onze tuinhuis configurator voor het ideale model voor uw tuin. Bedenk ook in welke hoek en aan welke kant u uw tuinhuis wilt plaatsen. In een kleine tuin heeft u soms beperkt zon. Kies voor uw tuinhuis het plekje met de minste zon uit, zo kunt u tijdens de mooie zomerdagen nog steeds optimaal genieten van het mooie weer.

Zelf een tuinhuis ontwerpen voor een kleine tuin

Om zeker te weten dat uw ideale tuinhuis in uw kleine tuin past, gaat u zelf aan de slag met het ontwerp. Dit klinkt misschien spannend en ingewikkeld, maar het tegenovergestelde is waar! Bij Postmus vindt u twee tuinhuis configurators waarin u al uw wensen kunt verwerken en met slechts een paar klikken het perfecte tuinhuisje ontwerpt.

U kunt gebruikt maken van onze Hillhout configurator of Lugarde configurator. Bij beide vult u stapsgewijs uw maten en wensen in, de rest volgt vanzelf.

Kom hier in contact met Postmus.nl

Twijfelt u of heeft u toch liever advies van een expert op het gebied van kleine tuinhuizen? Geen enkel probleem, bij Postmus staan we altijd voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan gaan we graag met u in gesprek hoe we uw kleine tuin optimaal in gaan richten.

Geef alles uit handen 

Uiteraard kunnen wij het ontwerp van uw kleine tuinhuis geheel uit handen nemen, maar daar stopt Postmus niet. Wij kunnen zelfs uw hele tuin voor u ontwerpen. Twijfelt u hoe om te gaan met de beperkte ruimte in uw tuin? Onze specialisten hebben op alles een antwoord!