Grand opening van unieke showroom Postmus in Villa ArenA

AMSTERDAM – Op vrijdag 3 februari vindt de grand opening plaats van de bijzondere showroom van Postmus in Villa ArenA te Amsterdam. Als de deuren rond 17:30 officieel open gaan en de eerste bezoekers binnenstappen, valt hun mond open van verbazing.

Want de showroom is voor zowel Postmus als Villa ArenA uniek. In de Amsterdamse Woonmall ligt de focus vooral op het leven binnenshuis. Dankzij Postmus kunnen klanten er vanaf februari ook voor het buitenleven terecht. „Met deze showroom willen we buiten dichter bij binnen brengen”, zo legt Postmus-directeur Chris van Rijn de keuze voor Villa ArenA uit. „Wij vinden dat de tuin en het buitenleven in hetzelfde stadium passen als de inrichting van een woning. Bij Postmus hebben we alles om aan deze wens te voldoen. Hier loop je weg met een volledige tuin.”

Van A tot Z

Een doodgewoon tuincentrum is Postmus namelijk niet. Deze alleskunner op het gebied van het buitenleven ontzorgt klanten van A tot Z tijdens de aanleg van hun tuin. De samenwerking met drie leveranciers: MBI de Steenmeester, in-lite en Hillhout, helpt daarbij. MBI de Steenmeester is gespecialiseerd in hoge kwaliteit sierbestrating, terwijl in-lite alles voor de perfecte buitenverlichting aanbiedt. Hillhout is met hun aanbod aan buitenverblijven, overkappingen en tuinaccessoires de derde samenwerkingspartner.

Uniek concept

Nogmaals benadrukt Van Rijn waarom het Postmus-concept niet alleen uniek is, maar ook uitstekend past in Villa ArenA. „We verwachten dat klanten hun mond openen van verbazing als zij onze showroom binnenlopen”, vervolgt hij. „In de nieuwe showroom waan je je namelijk helemaal buiten en heb je bijna niet door dat je in een Woonmall staat.”

Voor het buitenleven

Postmus begon ooit als Postmus Sierbestrating en heeft sinds 2008 een mooie showroom pal naast de N206 tussen Leiden en Katwijk. Daarnaast is Postmus ook in Lisse en Zwaanshoek te vinden. In de loop der jaren verschoof Postmus de focus naar een compleet aanbod voor alles rondom het huis. Van tuinontwerp tot en met de aanleg daarvan: Postmus is er voor het volledige buitenleven. En ook voor losse materialen bent u bij Postmus aan het juiste adres.

​​​​​​

Noot voor de redactie:

Heeft u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen of wilt u graag aanwezig zijn bij de feestelijke opening van de showroom in Villa ArenA? Neem dan contact op met Robin Noort via 06-23288522 of robinnoort@postmus.nl