Thuiswerken in de tuin: creëer een comfortable werkplek

Thuiswerken in de tuin: creëer een comfortabele werkplek Thuiswerken, het is voor velen niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Het kent gelukkig veel voordelen; zoals geen reistijd meer, alles binnen handbereik en altijd op tijd thuis voor de kinderen. Maar hele dagen thuis zijn kan ook best gaan vervelen, zeker wanneer uw werkplek zich bevindt op een koude zolder of tussen de stapels wasgoed. Daarom is het belangrijk een werkplek te creëren waar je op je gemak voelt. Heeft u er wel eens over nagedacht uw werkplek te verplaatsen naar de tuin?

                       

Kies voor comfort

De tuin is tenslotte vaak een oase van rust en de frisse buitenlucht zal u goed doen. Met uw laptop op schoot in het zonnetje gaan zitten kan natuurlijk prima een keertje, maar langer dan een uur is dit waarschijnlijk niet comfortabel. Om nog maar te zwijgen over de effecten hiervan op uw lichaam. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ook buiten een comfortabele werkplek te creëren. Door gebruik te maken van een tafel als de Axel Support Table bijvoorbeeld. Deze tafel schuift u gemakkelijk aan bij elke stoel of bank, zodat u uw laptop gemakkelijk én comfortabel kunt plaatsen. Kies daarnaast voor een stoel waarin u goed rechtop kunt zitten en voorkom onderuit hangen.

Wees niet afhankelijk van het weer

Nu wonen we natuurlijk nog steeds in Nederland, de kans dat het in de lente en zomer gaat regen is eigenlijk wel 100%. Met een laptop of de administratie in de regen zitten, dat is voor niemand een optie. Maar dat betekent niet dat u op een regenachtige dag niet in de tuin kunt werken. Met een veranda zoals de Arum creëert u een werkplek waar u droog en uit de wind kunt zitten en dus zelfs tijdens een zomerse bui gewoon in de frisse buitenlucht uw werk kunt doen. Toch last van de kou? Dan kunt u bijvoorbeeld nog een heater plaatsen. Of kies voor een volledig tuinhuis of blokhut, met de juiste isolatie bouw je dan zelfs een werkplek waar je het hele jaar kunt zitten!

                       

Voordelen van een werkplek in de tuin op een rij

  • Nooit meer een tekort aan vitamine D
  • Afwisseling van uw thuiskantoor
  • Zomers weer werkt motiverend en inspirerend
  • Een veranda of tuinhuis is mutlifunctioneel

Ziet u het wel zitten om een werkplek in de tuin te hebben, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Geen probleem, wij geven graag advies op maat. Indien gewenst kunnen wij zelfs alle werkzaamheden op ons nemen, neem hierover gerust vrijblijvend contact met ons op.

Kom hier in contact met Postmus.nl