Tips voor de verlichting in de tuin

De dagen worden korter, maar dat betekent niet dat u in het donker niet van uw tuin kunt genieten. Met de juiste buitenverlichting gaat u pas naar binnen wanneer u dat wilt. Met een passend lichtplan verlicht u uw tuin precies zoals u dat wilt. Of u nu in de winter ‘s avonds rond het haardvuur blijft zitten of op een lange zomeravond nog wilt borrelen na een BBQ, met de juiste verlichting geniet u tot in de late uurtjes van uw tuin. Met deze tips verlicht u uw tuin optimaal.

Kwalitatieve buitenverlichting van In-lite

Buitenverlichting dient van hoge kwaliteit te zijn, ze krijgen immers met allerlei weersomstandigheden te maken. Daarom is Postmus officiële dealer van In-lite verlichting. Al 20 jaar is In-lite specialist op het gebied van buitenverlichting. Al hun producten zijn energiezuinig en duurzaam, maar naast functioneel is er ook gedacht aan design. Bij Postmus vinden wij design van buitenverlichting minstens net zo belangrijk als de functionaliteit. Kies daarom altijd voor kwaliteit én stijl, zo geniet u het langst van uw verlichting.

Lichtplan maken

Het verlichten van uw tuin begint met het maken van een passend lichtplan. Breng in kaart welke delen van de tuin u wilt verlichten en welk type verlichting u daarvoor wilt gebruiken. Wilt u modern en strak, of juist romantisch? Alles is mogelijk op het gebied van verlichting. U kunt voor onopvallende spots kiezen die u verwerkt in de grond, of voor echte eyecatchers die de show stelen in uw tuin. Twijfelt u wat de beste opties zijn voor uw tuin? Schroom dan niet om een professional in te schakelen. Zo helpen wij u graag met het opstellen van het juiste lichtplan.

Kies voor duurzame verlichting

Het opstellen van een lichtplan is waarschijnlijk niet een klusje wat u ieder jaar opnieuw wilt doen. Juist op het gebied van verlichting kunt u veel duurzame keuzes maken. Zo bespaart u tijd en geld én bouwt u mee aan een betere wereld. Veel tuinverlichting is met LED-lampen te verkrijgen, deze zijn energiezuinig en gaan enorm lang mee.

Zo werkt de In-lite verlichting die u bij Postmus kunt kopen bijvoorbeeld op basis van laagspanning en LED lichtbronnen.

Hulp nodig voor de installatie van jouw tuinverlichting? 

Het aanleggen van de verlichting in uw tuin is een flinke en belangrijke klus. Wij begrijpen heel goed dat u hier advies voor wilt inwinnen. Bij Postmus kunt u hiervoor altijd terecht. Wij voorzien u graag van de juist tips en trucs. Maar daar stopt het niet, wij kunnen namelijk ook uw gehele lichtplan opstellen en indien gewenst zelfs de verlichting aanleggen in uw tuin!

Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.