Tuinonderhoud: tuinmeubels en tuintegels reinigen

Tuinonderhoud: tuinmeubels en tuintegels reinigen

Het is lente! Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. In en om het huis, maar óók de tuin kan na een lange winter een opfrisbeurt gebruiken. Natuurlijk verdienen uw planten, bomen, bloemen en gazon de nodige aandacht, maar wat te denken van de tuinbestrating en uw tuinmeubelen? Met deze tips voor tuinonderhoud bent u binnen no-time klaar voor heerlijk buiten leven.
Houten schutting voor beter buitenleven

Houten schutting voor beter buitenleven

Uw tuin, daar wilt u in alle rust kunnen genieten van heerlijk buitenleven. Een houten schutting is de manier om uw eigen stukje grond af te schermen. Van een frisse lentebries en van de nieuwsgierige ogen van buren. Daarnaast is een tuinafscheiding een goede manier om ongewenst bezoek buiten de deur te houden en uw kostbare spullen uit het zicht te plaatsen. Welke schutting past bij uw tuin? Ontdek het aanbod van tuinschuttingen en tuinschermen van Postmus en maak uw tuinbeleving compleet!
Op vakantie in eigen tuin

Op vakantie in eigen tuin

Door de coronacrisis is het nog maar de vraag of we deze zomer kunnen genieten van een welverdiende vakantie in het buitenland. Slaat u een bezoek aan de Spaanse stranden, de Franse natuur of de Egyptische zon (noodgedwongen) toch nog een jaartje over? Dan hebben wij de perfecte bestemming voor uw vakantie: uw eigen tuin! Het is tijd voor een tuinupgrade.

 

Tuintrends 2021: meer tijd voor en ín de tuin

Tuintrends 2021: meer tijd voor en ín de tuin

Inmiddels is het nieuwe jaar alweer een aantal maanden oud. En met de eerste prachtige lentedagen op zak, kijken we vol verwachting uit naar het moment waarop de dagen langer worden. Het heerlijke buitenleven staat voor de deur. Hoogste tijd dus om uw tuin ‘zomerklaar’ te maken. Wij zetten de leukste – en meest inspirerende – tuintrends van 2021 voor u op een rij. Want als we niet op vakantie kunnen, dan maken we er thuis toch een feestje van?
De voordelen en nadelen van keramische terrastegels

De voordelen en nadelen van keramische terrastegels

Het zijn de meest populaire tegels voor het terras en tuin van de laatste jaren. De keramische terrastegels, ook wel keramische buitentegels of tuintegels genoemd. Waaraan hebben deze keramische tegels voor buiten hun populariteit te danken?
1 2