GeoSelect

Een nieuwe collectie sierbestrating in het assortiment van Postmus-Sierbestrating. Een hoogwaardige betontegel met een unieke kleurechte toplaag van natuurlijke materialen. Dit resulteert in betere kleurechtheid dan een traditionele betonsteen maar ook betere functionele eigenschappen dan natuursteen. Deze serie is uitermate geschikt voor de tuin maar ook voor uw dakterras. De GeoSelect serie van Postmus-Sierbestrating heeft een aantal unieke kleuren die alleen bij Postmus-Sierbestrating verkrijgbaar zijn!

3500 m2 verwarmde Showroom & meer dan 30 showtuinen

Bezoek onze showrooms

Valkenburg - Lisse - Zwaanshoek

Showroom 3D tour

Valkenburg

OPENINGSTIJDEN per locatie

- Valkenburg  
- Lisse  

- Zwaanshoek

 

Klantbeoordelingen

Schrijf een beoordeling ›
10

GeoSelect
De GeoSelect tegels zijn geselecteerde en unieke tegels in het Postmus-Sierbestrating assortiment. In samenwerking met onze fabriakant hebben wij deze tegelkleur samengesteld, zodat wij ons assortiment exclusief hebben kunnen aanpassen naar de trends van 2020. Waardoor u voor een relatief scherpe prijs een hoogwaardige betontegel kunt hebben!

Hoogwaardige betontegel
Deze betonstenen met hoogwaardige toplaag zijn uitgegroeid tot een aparte categorie met eigen, unieke voordelen. Bijvoorbeeld grotere formaten dan baksteen, betere kleurechtheid dan traditionele betonsteen en betere functionele eigenschappen dan natuursteen.

Hoogwaardige toplaag & Kleurechte natuurlijke materialen