Tuinschermen

Douglas schermen

Tuinschermen

Genieten in uw tuin, doet u waarschijnlijk het liefst met de nodige privacy. Om dat te realiseren kiest u voor een passend tuinscherm. Hiermee houdt u ongenode gasten buiten de deur én geeft u uw tuin de finishing touch.

Voordelen van tuinschermen

Ze zijn mooi, praktisch en vaak zelfs onmisbaar. Dit zijn de voordelen van tuinschermen op een rijtje.

Erfgrens aanduiding
De meest voorkomende reden waarom men voor een tuinscherm kiest, is waarschijnlijk om duidelijk te maken waar de erfgrens ligt. Hiermee is direct duidelijk wel stuk tuin van u is en welke van de buren.

Privacy
Nederlandse tuinen liggen vaak rijen dik naast elkaar. En hoewel u waarschijnlijk hele aardige buren hebt, is het wel zo fijn om in uw tuin te genieten van uw welverdiende rust. Met een tuinscherm op de juiste hoogte voorkomt u pottenkijkers en kunt u alles doen en laten in uw eigen, veilige omgeving.

Tuin lijkt groter
Door slim gebruik te maken van tuinschermen kunt u uw tuin groter laten lijken dan deze daadwerkelijk is. Maak daarvoor gebruik van een donkere schutting met horizontale planken.

Decoratie
Een tuinscherm hoeft al lang niet meer saai te zijn. Ze zijn er in allerlei kleuren, vormen en formaten. Zo stemt u de schermen precies af op de stijl van uw tuin.

Maar tuinschermen lenen zich ook perfect voor extra decoraties. Zo kunt u er bijvoorbeeld spiegels of schilderijen aan ophangen, zijn er speciale planten potten voor aan de schutting of kunt u er een klimop langs laten groeien.

Schaduw
De zon is fijn, maar af en toe in de schaduw kunnen genieten is ook heerlijk. Afhankelijk van de ligging van uw tuin kan uw tuinscherm u op verschillende momenten van de dag de nodige schaduw bieden.

Assortiment

Bij Postmus vindt u schuttingen in alle vormen en maten. Maar de meest onderscheidende factor is waarschijnlijk de materiaalkeuze. Hieronder vindt u alle soorten tuinschermen die wij aanbieden. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen paniek, wij geven graag advies op maat.