Vierkante tuin? Dit kunt u ermee!

Vierkante tuin? Dit kunt u ermee!

Het inrichten van een vierkante tuin kan best lastig zijn. Vanwege de gelijke zijden komt de tuin al snel klein over. Daarnaast zijn mensen geneigd een tuin met vierkante objecten in te richten. Wanneer de tuin van zichzelf al vierkant is, geeft dit een extra hokkig effect. Aan de andere kant straalt een vierkante vorm juist rust en stabiliteit uit. Door de tuin op de juiste manier in te richten haalt u het maximale uit uw vierkante tuin. Wij zetten een aantal tips voor u op een rijtje.
Tuinfeest organiseren

Tuinfeest organiseren

We mogen weer! Eindelijk kunnen we vrienden en familie weer vaker zien. En dat vraagt om een feestje. Gaat u uw verjaardag vieren? Staat er een gezellige familiereünie op het programma? Of nodigt u uw vrienden uit om samen te proosten op het leven – gewoon omdat het weer kan? Wat de gelegenheid ook is, met Postmus wordt een tuinfeest een doorslaand succes.
Het eerste officiële GeoCeramica® centrum van Nederland

Het eerste officiële GeoCeramica® centrum van Nederland

Het eerste officiële GeoCeramica® centrum van Nederland, en daarmee ook Zuid-Holland, is geopend in Valkenburg. ‘Postmus sierbestrating’ heeft op 8 juni de primeur. Het eerste voorbeeld van de nieuwe formule van de producent van de materialen in kwestie: MBI De Steenmeesters. Met de ervaring opgedaan door Corona, stimuleren zij de nadruk op ruimtelijke grote buitenshowtuinen.
Terras zomerklaar maken

Terras zomerklaar maken

Het zomerseizoen is begonnen! Inmiddels hebben we al even mogen proeven van de eerste zomerse dagen. En dat smaakt natuurlijk naar meer. Lekker ontspannen een boek lezen op het terras, een gezellige barbecue met vrienden en familie. Wij helpen u uw terras zomerklaar maken. Leve het buitenleven!
De mooiste tuinmeubelen en loungesets

De mooiste tuinmeubelen en loungesets

Het zomerseizoen staat voor de deur! De hoogste tijd dus om naar de inrichting van uw tuin te kijken. Wij hebben de nieuwste trends voor tuinmeubelen voor u verzameld. Van lekker loungen tot heerlijk hangen, bij Postmus vindt u de beste ideeën voor het inrichten van uw tuin. Ontdek ons ruime aanbod vol met de mooiste meubelen voor heerlijk buitenleven.
Uw eigen Ibiza-tuin: vakantie aan huis

Uw eigen Ibiza-tuin: vakantie aan huis

Ibiza is magisch. Iedereen die het eiland weleens bezocht heeft, zal dit beamen. Dat unieke, zorgeloze gevoel van vrijheid en ontspanning is nu dichterbij dan ooit. Zónder dat u hiervoor in het vliegtuig hoeft te stappen. Vakantie viert u namelijk elke dag in uw eigen Ibiza-tuin! Wilt u van elke mooie zomerdag een mini-vakantie maken? Met onze Ibiza-tuinideeën creëert u uw eigen privé-vakantie-eiland.

Tuinonderhoud: tuinmeubels en tuintegels reinigen

Tuinonderhoud: tuinmeubels en tuintegels reinigen

Het is lente! Tijd voor de grote voorjaarsschoonmaak. In en om het huis, maar óók de tuin kan na een lange winter een opfrisbeurt gebruiken. Natuurlijk verdienen uw planten, bomen, bloemen en gazon de nodige aandacht, maar wat te denken van de tuinbestrating en uw tuinmeubelen? Met deze tips voor tuinonderhoud bent u binnen no-time klaar voor heerlijk buiten leven.
Houten schutting voor beter buitenleven

Houten schutting voor beter buitenleven

Uw tuin, daar wilt u in alle rust kunnen genieten van heerlijk buitenleven. Een houten schutting is de manier om uw eigen stukje grond af te schermen. Van een frisse lentebries en van de nieuwsgierige ogen van buren. Daarnaast is een tuinafscheiding een goede manier om ongewenst bezoek buiten de deur te houden en uw kostbare spullen uit het zicht te plaatsen. Welke schutting past bij uw tuin? Ontdek het aanbod van tuinschuttingen en tuinschermen van Postmus en maak uw tuinbeleving compleet!
Op vakantie in eigen tuin

Op vakantie in eigen tuin

Door de coronacrisis is het nog maar de vraag of we deze zomer kunnen genieten van een welverdiende vakantie in het buitenland. Slaat u een bezoek aan de Spaanse stranden, de Franse natuur of de Egyptische zon (noodgedwongen) toch nog een jaartje over? Dan hebben wij de perfecte bestemming voor uw vakantie: uw eigen tuin! Het is tijd voor een tuinupgrade.

 

Tuintrends 2021: meer tijd voor en ín de tuin

Tuintrends 2021: meer tijd voor en ín de tuin

Inmiddels is het nieuwe jaar alweer een aantal maanden oud. En met de eerste prachtige lentedagen op zak, kijken we vol verwachting uit naar het moment waarop de dagen langer worden. Het heerlijke buitenleven staat voor de deur. Hoogste tijd dus om uw tuin ‘zomerklaar’ te maken. Wij zetten de leukste – en meest inspirerende – tuintrends van 2021 voor u op een rij. Want als we niet op vakantie kunnen, dan maken we er thuis toch een feestje van?