Onze werkwijze

Showroom

U oriënteert zich op ons assortiment. In onze showrooms kunt u de eerste inzichten krijgen, wat er allemaal mogelijk is binnen het uiterlijk van uw tuin. Met deze kennis maakt u met ons een afspraak om uw toekomstige tuin op te meten.

                        

Meten = weten

In samenwerking met onze partner-hoveniers komen wij bij u persoonlijk de tuin opmeten. Dit geeft ons direct een goede kijk van wat de mogelijkheden zijn binnen uw tuin. Daarop volgend zullen wij met u de eerste wensen doorspreken, zodat we bij de volgende stap ''het ontwerp'' een zo goed mogelijk beeld kunnen scheppen voor u.

3D ontwerp

Het ontwerp van uw tuin wordt gemaakt door onze ervaren tuintekenaars. In dit ontwerp komen uw wensen en onze adviezen samen in een 3D ontwerp, waardoor u bij het persoonlijke gesprek op de showroom een perfect beeld krijgt van alle mogelijkheden binnen uw nieuwe tuin.

 

Persoonlijk gesprek

Het persoonlijke gesprek vindt plaats bij ons op de showroom, hier delen wij in samenwerking met de hovenier het 3D ontwerp, de mogelijkheden en de offerte. Wij vinden het belangrijk om hier open en transparant in communiceren met u, zodat u een specifiek inzicht krijgt van alle onderdelen in uw tuin. Tevens is een nieuwe tuin geen investering over één nacht ijs, daarom geven we u waarbij nodig de bedenktijd om na te denken over onze offerte.

Aanleg

Wanneer u akkoord heeft gegeven aan de offerte, zullen onze vakbekwame en geselecteerde hoveniers bij u de tuin op de schop nemen. Zodat het ontwerp tot in de puntjes naar de werkelijkheid gemaakt kan worden!

Bent u toe aan een geheel nieuwe tuin?

Wij staan vrijblijvend voor u klaar, neem hier contact met ons op of kom langs in onze showroom in Valkenburg(zh), Lisse of Zwaanshoek