Wat vind u van onze website & onze werkzaamheden?

Om onze diensten zo goed mogelijk uit te voeren hebben wij u hulp nodig! Bent u tevreden over de diensten van Postmus.nl? Zo ja, waar bent u dan tevreden over? Of heeft u juist wat verbeterpunten voor ons? Zodat wij in de toekomst onze dienst kunnen verbeteren voor onze medemens! Wij danken u alvast voor uw reactie en tijd.

Typ bovenstaande code over.


Klanten aan het woord


Beoordeling
Naam Manfred
Plaats

Pluspunten
Ze geven ongevraagd advies en hulp en dat alles toch heel ongedwongen. Wij vonden het heel plezierig. Prima geholpen en vakkundig gelegd en afgewerkt.

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Rick & Conny Haasnoot
Plaats

Pluspunten
Ongeveer 6 maanden geleden zijn wij voor het eerst bij Postmus binnengestapt om ideeën op te doen voor onze voor- en achtertuin. Niet veel later is er iemand van Postmus bij ons langsgeweest om de afmetingen op te nemen van onze tuin en om te horen naar wat onze wensen waren. Toen we later met de tekenaar aan tafel zaten, verbaasde het ons (in de positieve zin) hoe zij in staat waren een exacte plattegrond te maken van onze tuin. Na verschillende sessies met de tekenaar (Dirk) is er een ontwerp gekomen die volledig aan onze wensen voldoet. Afgelopen week is de tuin aangelegd door Hogewoning Hoveniers (http://www.jhhovenier.nl/) en we kunnen Bennie en zijn team niet genoeg bedanken voor hun werkzaamheden. Voor ons was het erg spannend. Je betaalt voor een tuin en een ontwerp, maar het is uiteindelijk maar afwachten hoe het eruit komt te zien en wie het aanlegt. De heren van Hogewoning Hoveniers zijn uiterst klantvriendelijk, weten van aanpakken en checkten regelmatig wat onze wensen waren betreffende bepaalde aspecten van de tuin. Niets dan lof voor deze mannen!

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Fam. Goudart
Plaats

Pluspunten
4 jaar geleden hebben we onze voortuin opnieuw laten aanleggen. We kwamen daarvoor bij Postmus in Valkenburg terecht. Wat een prachtige zaak en wat een keuze. De tuin is zeer naar onze tevredenheid betegeld. Twintig jaar geleden hebben we onze achtertuin laten ontwerpen. We waren geïnspireerd door het Alhambra in Zuid Spanje. Inmiddels was het weer in onze tegels gekomen en lagen ze zo uit elkaar dat er veel onkruid tussen groeide. Het lag, gelet op onze ervaringen met de voortuin, voor de hand om weer naar Postmus te gaan. Opnieuw zijn we fantastisch geholpen. Vincent Walters heeft met zijn maatje weer een staaltje van perfectie geleverd. Hulde daarvoor. In september gaan ze onze vlonder ook nog vernieuwen.

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Marina Turion
Plaats

Pluspunten
Ontwerp was goed en doirdacht De ‘ bouwers’ Tony Ramp en collega waren subliem! Het resultaat genieten we elke dag van. Alles was goed voorbereid en ‘hiccups’ werden snel en gedegen afgehandeld

Verbeterpunten
Eigenlijk niet


Beoordeling
Naam R. Suijker
Plaats

Pluspunten
Wij kwamen in de showroom kijken om wat ideeën op te doen. We werden door Rodney aangesproken en prima geholpen. Hij ging eigenlijk direct onze tuin met waar we over gesproken hadden zichtbaar maken op het scherm in 3D. Daardoor hadden we direct veel meer beleving en gevoel met waar we over spraken. De hulp en het meedenken was echt SUPER! Niet alleen het contact met Rodney was zeer goed, maar ook de hulp van Petra in het magazijn was zeer klant vriendelijk. Oprecht meedenken, oplossingen aandragen, er is eigenlijk niets teveel en (in het redelijke) kan alles, echt een TOP bedrijf! Mochten wij nog spullen of advies nodig hebben zullen we zeker naar Postmus toegaan. Ik kan en zal dit bedrijf echt aan iedereen aanbevelen. Als je dit eenmaal hebt ervaren zal je ongetwijfeld hier blijven..... Firma Postmus en met name Rodney en Petra bedankt voor jullie hulp en ondersteuning!

Verbeterpunten
Nog niet aan de hand gehad


Beoordeling
Naam Jack en Francien Steenvoorde
Plaats

Pluspunten
Onze 15 jaar oude tuinverlichting gaf af en toe problemen ouderdom maar vooral beschadigingen aan de kabels e.d. door mijn tuinieren. Al drie maal werden wij geholpen door een zeer vriendelijke vrouw die meedacht hoe we het konden repareren en ook nog eens de oude draden/verbindingen wist te vinden. Wat een service en dat voor eens m.i. zeer klein prijsje. Kom daar tegenwoordig nog maar eens voor. Bedankt, alles doet het weer. Jack en Francien Noordwijk

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Kurt Huber en Petra Huber-Oliedam
Plaats

Pluspunten
Wij zijn vrijblijvend op een zaterdag ergens eind februari 2020 naar Postmus vestiging in Valkenburg gegaan om ons te oriënteren op de producten voor onze achtertuin. Wij hadden zelf al een concept ontwerp gemaakt. Een schetsje hoe wij ongeveer onze achtertuin wilde hebben. Wij werden ontzettend hartelijk ontvangen door de heer John Kralt. Zelfs een koffie dame die zorgt voor voor een heerlijke kop koffie en een luxe koek, onder een leuke veranda voor de eerste gesprekken maakte de eerste geweldige indruk . Een en al vriendelijkheid en geduld is wat de klok slaat bij het personeel van Postmus. Uiteindelijk is John gaan werken met onze signalen en eigen schets. Daar kwam al een geweldige 3D-tekening uit die ontzettend ter verbeelding sprak. WIj waren meteen heel erg enthousiast ! Een en ander is uitgewerkt en twee weken later het definitieve 3D-ontwerp, waarna we eigenlijk zonder twijfel alles hebben onder gebracht bij Postmus Valkenburg. Wat een goed gevoel ! En er lag nog geen tegel in onze tuin ! Ze konden begin maart 2020 beginnen, en binnen 5 dagen lag er een droom van een tuin. Niets is teveel voor de dames en heren van Postmus. Men denkt mee, en is oplossingsgericht. Ook de nazorg is prima op orde. Eventuele oneffenheden worden meteen opgelost. WIj hebben intussen al heel wat gezellige geniet momenten achter de rug in onze nieuwe achtertuin. John, Astrid, Jeroen, Lars en de jongens....ontzettend bedankt voor alle goede zorgen ! Een fijne zomer gewenst ! Kurt & Petra

Verbeterpunten
Keep up the good work !


Beoordeling
Naam Ilias El Marsse
Plaats

Pluspunten
Aanschaf van de tuin hebben wij ervaren als een feestje. De meest vakbekwame mensen vind je bij Postmus. Ze zijn gastvrij , denken mee en komen beloftes meer dan waar! Het liefst koop ik morgen weer een voor en achtertuin bij Postmus

Verbeterpunten
Never change a winning team!


Beoordeling
Naam John en Renée uit Leiden
Plaats

Pluspunten
Na de beslissing te hebben genomen een nieuwe tuin te laten aanleggen kwamen we bij Postmus terecht. Hier werden we heel vriendelijk en niet dwingend geholpen met veel advies over de indeling en de te nemen materialen. uiteindelijk kwam er een mooie 3D tekening uit en daarmee was de start begonnen. Na wat aanpassingen in overleg heeft Postmus zich heel klantvriendelijk opgesteld en daar waar nodig omzettingen en ruilingen gedaan zonder hier extra voor te rekenen. Ze bleven denken vanuit de klant. Ook de medewerkers die het kwamen bouwen waren goede vakmensen en allemaal even vriendelijk. Overleg, advies, ter plaatse komen kijken, en klantvriendelijkheid tot op de laatste dag is onze ervaring geweest en wij zullen Postmus dan ook zeker bij anderen aanbevelen.

Verbeterpunten
Op de 3D tekening de juiste standaard maten gebruiken bv voor de zithoogte van een bankje. Juiste info geven/ vragen voor plaatsen van een schuttingdeel (wij kregen te horen dat ze zowel horizontaal dan wel verticaal geplaats konden worden maar bij de eindbeslissing moesten de delen alsnog geruild worden wat ook verder zonder probleem gedaan werd) Niet op eigen initiatief afwijken van de gemaakte afspraken ook al gaat het maar om iets kleins. En spreek af ruim in de werkdagen te moeten zitten teneinde geen verwachting neer te leggen die niet haalbaar is. Eerder klaar is voor de klant altijd prima.


Beoordeling
Naam Erika Meershoek, stichting ZaaiGoed
Plaats

Pluspunten
Voor stichting ZaaiGoed wilden we een groot tuinhuis laten plaatsen wat zou fungeren als ons onderkomen op de Zintuigentuin Haarlem. De plaatsing van het tuinhuis van het merk Lugarde liep steeds vertraging op. De firma Postmus heeft 100% verantwoordelijkheid genomen waar we enorm van onder de indruk zijn! Hoewel we vinden dat Lugarde dit had moeten doen. Kortom; Postmus geeft super klantenservice! Het Lugarde tuinhuis is van zeer goede kwaliteit en is geweldig geplaatst door Jordie Hogewoning Stichting ZaaiGoed (groen- en kunstprojecten voor ouderen al dan niet met dementie) is enorm dankbaar voor de geleverde service! Wij bevelen Postmus en Jordie Hogewoning van harte aan! Wilt u een mooi voorbeeld van een tuinhuis zien? U bent welkom om te komen kijken!

Verbeterpunten
De fima Postmus heeft een fantastische service geleverd en we zijn 100% tevreden! Wij bevelen Postmus van harte aan!


Beoordeling
Naam Mats S.
Plaats

Pluspunten
Bij het realiseren van onze droom tuin in samenwerking met Postmus hebben wij eindelijk de tuin die we altijd al gewild hadden. De keramische tegels zijn van uitstekende kwaliteit en dat straalt er ook van af. In de toekomst zullen wij zeker door Postmus ook onze binnen vloer met keramische tegels voorzien!

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Evert Geerlings
Plaats

Pluspunten
Een super ervaring gehad bij dit bedrijf. Er is een onwijs mooie tuin voor ons gerealiseerd met de fantastische materialen die Postmus levert. Al met al is er een top tuin opgeleverd en was het aankoop proces echt een feestje. Bedankt!

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Willem Baksteen
Plaats

Pluspunten
Keramische tegelvloer gekocht bij Postmus en deze werd gelegd door Kortekaas. Vloer bleek na een wat langere tijd niet helemaal vlak te liggen. Toen ik hier melding van maakte werd dit euvel door Kortekaas opgelost zonder hiervoor kosten in rekening te brengen. Prima aftersales, service en vakmensen. Alles is netjes geregeld.

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Peter en Wendy
Plaats Rijnsburg

Pluspunten
Ten eerste fantastische eerste ontmoeting en benadering gehad in Lisse! Er werd serieus geluisterd naar onze wensen en werden er voorbeelden aangedragen uit de showroom maar ook op de computer. Er werd een tekening gemaakt, ook in 3D, zodat onze plannen visueel werden. Uiteindelijk een klap op gegeven en enige tijd later werden onze spullen op de afgesproken tijd geleverd en werd er gelijk aan de slag gegaan. 3 dagen later: een prachtige tuin met een zeer stak gelegde plaats en schuttingen!! Er bleven nog wat overbodige stukken over en die werden zonder probleem weer opgehaald. Kortom; wij zijn HEEL blij met het geleverde werk en ontwerp!! Nu gaan we lekker genieten!

Verbeterpunten
Geen


Beoordeling
Naam Sandra P.
Plaats Hillegom

Pluspunten
Wij kwamen al met een tuin-ontwerp voor onze nieuwe woning naar Postmus. Daar zijn we zeer goed geholpen in de materiaal keuze en het verder verfijnen van het ontwerp. Alles is vervolgens perfect uitgevoerd door de door Postmus ingeschakelde hovenier. Wij zijn zeer blij met onze tuin, het is nog mooier geworden dan we hadden gehoopt.

Verbeterpunten
geen


Beoordeling
Naam Anniek van Duijn
Plaats Katwijk

Pluspunten
Veel keuze voor mijn nieuwe tuin en dat voor een aangename prijs! Kunnen lekker genieten van de zomer in ons nieuwe tuintje!

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Pieter Duiker
Plaats Hilversum

Pluspunten
Top service! Alles voor m'n tuin in een keer kunnen regelen. Waarbij ik overal mijn eigen ding kon kiezen.

Verbeterpunten


Beoordeling
Naam Philippe van der Meij
Plaats

Pluspunten
Er is goede service geleverd om de ontstane problemen op te lossen.

Verbeterpunten
Reactie via de e-mail is soms te traag. Suggestie is om aan te geven dat de e-mail is ontvangen en dat er een reactie binnen x dagen zal volgen oid. Niets laten horen is nooit goed.