Geheel nieuwe tuin; van ontwerp tot aanleg kunnen wij verzorgen

Het is de plek waar u zomers tot in de kleine uurtjes geniet van het leven, waar uw kinderen zich volop kunnen uitleven. Uw eigen plekje in de natuur en zoveel meer. In uw tuin, daar wilt u thuis zijn. Maar hoe vindt u de tuin die bij u, uw woning en uw gezin past? Tuinaanleg is vakwerk – van passend ontwerp en stijlvolle inrichting tot professionele aanleg en onderhoud. Hoe uw ideale tuin er ook uitziet, met onze groene vingers, gespecialiseerde partners en prachtige tuinproducten wordt elke tuin een plaatje. Geniet van buiten, het hele jaar door. Postmus, het buitenleven.

Alles voor uw nieuwe tuin, onder één dak

Hoe haalt u meer uit uw tuin? Welke tuintegels passen bij uw woonstijl? Kiest u voor kleurrijk en modern of juist landelijk romantisch? Stuk voor stuk vragen die wij als kenners graag van een passend antwoord voorzien in een uniek en persoonlijk tuinontwerp. Met onze jarenlange ervaring, mag u Postmus gerust de specialist in complete tuinaanleg noemen. Want als het op tuinaanleg aankomt zijn wij u eerste schets tot de realisatie van uw nieuwe tuin van dienst. Wij houden de regie tijdens het gehele tuintraject, sturen de hoveniers aan en verzorgen de facturatie. En u? U kunt jarenlang genieten van uw buiten. Zorgeloos, zoals het hoort.

Vraag hier een tuinontwerp aan

Van stijlvol tuinontwerp tot professionele aanleg

Postmus brengt al uw tuinwensen samen. Van sierbestrating en tuinhuizen tot tuinmeubelen en vloertegels; met de producten uit onze uitgebreide collectie bieden we een inspirerend antwoord op elke droomtuin. De basis van een goede tuin en vlekkeloze tuinaanleg is een doordacht ontwerp. Onze ervaren tuinontwerpers helpen u bij het creëren van de tuin die bij u past. Of u uw tuin nu opnieuw wilt inrichten of een geheel nieuwe tuin wilt laten ontwerpen; samen brengen we buiten tot leven. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan? Vraag dan direct een 3D-tuinontwerp aan en ontdek hoe wij méér van uw tuin maken.

Een tuin laten aanleggen door specialisten

Hebben we een duidelijk beeld van uw wensen? Dan zetten we alle ideeën om in een definitief tuinontwerp. Uiteraard nemen we het ontwerp voordat de tuinaanleg start tot in de puntjes met u door. We bespreken de offerte en planning, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Voor een tuin laten aanleggen werken we samen met zorgvuldig geselecteerde partners, die net als Postmus kiezen voor kwaliteit. Dit betekent niet alleen dat u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat – ook bieden wij u deze diensten aan tegen scherpe prijzen. Totale tuinrealisatie voor élk budget, dát is Postmus.

Maak hier een afspraak met onze tuinexperts

Tuinaanleg begint bij Postmus: kom langs!

Weet u precies hoe uw nieuwe tuin eruit moet zien? Of bent u benieuwd welke mogelijkheden wij bieden voor buiten? Plan online eenvoudig een afspraak met één van onze tuinspecialisten of laat u inspireren in onze sfeervolle showroom in Valkenburg (Z-H). Hier vindt u onder meer liefst dertig voorbeeldtuinen, een unieke vloertegelcollectie voor binnen én buiten en alle tuinproducten voor een complete tuin aanleggen. Ontdek de nieuwste trends voor buiten, laat u adviseren door onze tuinexperts en maak van tuinaanleg een feestje. Uw feestje!