Grand opening van unieke showroom Postmus Villa ArenA

Grand opening van unieke showroom Postmus Villa ArenA

AMSTERDAM – Op vrijdag 3 februari vindt de grand opening plaats van de bijzondere showroom van Postmus in Villa ArenA te Amsterdam. Als de deuren rond 17:30 officieel open gaan en de eerste bezoekers binnenstappen, valt hun mond open van verbazing.

 

 

Hoe creëert u een moderne tuin?

Hoe creëert u een moderne tuin?

Droomt u van een tuin met strakke lijnen, een minimalistische look en een rustgevende uitstraling? Maar, weet u niet precies waar te beginnen met het realiseren van een moderne tuin? Goed nieuws: bij Postmus helpen we u graag verder! In dit artikel vindt u meer informatie over het creëren en inrichten van een moderne tuin.
Tips voor de verlichting in de tuin

Tips voor de verlichting in de tuin

De dagen worden korter, maar dat betekent niet dat u in het donker niet van uw tuin kunt genieten. Met de juiste buitenverlichting gaat u pas naar binnen wanneer u dat wilt. Met een passend lichtplan verlicht u uw tuin precies zoals u dat wilt. Of u nu in de winter ‘s avonds rond het haardvuur blijft zitten of op een lange zomeravond nog wilt borrelen na een BBQ, met de juiste verlichting geniet u tot in de late uurtjes van uw tuin. Met deze tips verlicht u uw tuin optimaal.
Van tuinidee naar een complete tuin!

Van tuinidee naar een complete tuin!

Familie Sadik, wilde graag de tuin grondig aanpakken. Wij nemen je in deze blog mee in het verhaal van familie Sadik uit Den Haag. Een erg leuke familie, die graag het jaar rond van de tuin wil genieten & hierbij de hulp heeft gezocht van Postmus.nl. Benieuwd naar het resultaat? 
Een tuinhuis in een kleine tuin, hoe werkt dat?

Een tuinhuis in een kleine tuin, hoe werkt dat?

Een tuinhuis is de perfecte aanvulling in uw tuin, maar kan een tuinhuis ook in een kleine tuin? Het antwoord is, ja zeker! U heeft niet veel ruimte nodig om een tuinhuis of blokhut in uw tuin te plaatsen. Deze zijn er namelijk in elke soort en maat te krijgen. Bij Postmus kunt u zelfs uw tuinhuis helemaal naar eigen wens ontwerpen. Dus heeft u een kleine tuin en wilt u deze graag inrichten met een tuinhuis? Lees dan snel verder.
Dankzij Postmus nu ook voor ‘Het buitenleven’ naar Villa ArenA

Dankzij Postmus nu ook voor ‘Het buitenleven’ naar Villa ArenA

AMSTERDAM – Voor alle tuinwensen kunnen bezoekers vanaf het eerste kwartaal 2023 ook in woonmall Villa ArenA terecht. In het woonwinkelcentrum, waar consumenten vooral komen voor het woongenot binnen de muren, opent Postmus een showroom die volledig gericht is op het buitenleven.
Je tuin inrichten met beperkt budget? Zo doe je dat!

Je tuin inrichten met beperkt budget? Zo doe je dat!

De tuin inrichten of opknappen kan best een prijzig klusje worden, maar dat hoeft niet altijd. Heeft u een beperkt budget maar zou u toch graag uw tuin opknappen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met deze vijf tips bespaart u flink op het inrichten van uw tuin.
Uw nieuwbouwtuin inrichten

Uw nieuwbouwtuin inrichten

U heeft een nieuwbouwhuis met tuin gekocht, maar deze moet nog worden aangelegd of is momenteel niet naar uw zin. Om snel en zoveel mogelijk van uw nieuwbouwtuin te genieten is het efficiënt inrichten ervan een belangrijk onderdeel. Het begint allemaal met een tuinontwerp en het mooie hieraan is: u kunt er alle kanten mee op.
Een onderhoudsarme tuin inrichten

Een onderhoudsarme tuin inrichten

U wilt genieten van uw tuin, maar het hebben van groene vingers ontbreekt of u heeft gewoonweg geen tijd om in uw tuin te werken. Het inrichten van een onderhoudsvrije tuin is echter lastig, er zal altijd iets aan onderhoud gedaan moeten worden. We geven u graag een aantal tips om uw tuin zo onderhoudsvrij mogelijk in te richten.
Een kindvriendelijke tuin

Een kindvriendelijke tuin

Uw tuin inrichten kan een uitdaging zijn. Helemaal als u kinderen heeft die leuk, maar vooral veilig moeten kunnen spelen. Het gaat niet alleen om speeltoestellen. Bij het kindvriendelijk inrichten van uw tuin komt meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken of weglaten van bepaalde materiaalsoorten en planten of bloemen. We geven u graag wat tips.
1 2 3