Uw nieuwbouwtuin inrichten

Uw nieuwbouwtuin inrichten

U heeft een nieuwbouwhuis met tuin gekocht, maar deze moet nog worden aangelegd of is momenteel niet naar uw zin. Om snel en zoveel mogelijk van uw nieuwbouwtuin te genieten is het efficiënt inrichten ervan een belangrijk onderdeel. Het begint allemaal met een tuinontwerp en het mooie hieraan is: u kunt er alle kanten mee op.
Een onderhoudsarme tuin inrichten

Een onderhoudsarme tuin inrichten

U wilt genieten van uw tuin, maar het hebben van groene vingers ontbreekt of u heeft gewoonweg geen tijd om in uw tuin te werken. Het inrichten van een onderhoudsvrije tuin is echter lastig, er zal altijd iets aan onderhoud gedaan moeten worden. We geven u graag een aantal tips om uw tuin zo onderhoudsvrij mogelijk in te richten.
Een kindvriendelijke tuin

Een kindvriendelijke tuin

Uw tuin inrichten kan een uitdaging zijn. Helemaal als u kinderen heeft die leuk, maar vooral veilig moeten kunnen spelen. Het gaat niet alleen om speeltoestellen. Bij het kindvriendelijk inrichten van uw tuin komt meer bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken of weglaten van bepaalde materiaalsoorten en planten of bloemen. We geven u graag wat tips.
Optimaal uw balkon of dakterras inrichten

Optimaal uw balkon of dakterras inrichten

Een balkon of dakterras heeft beperkte ruimte. Toch is het mogelijk om deze ruimte optimaal te benutten bij het inrichten. In ons blog geven we u graag 7 functionele tips om de beschikbare ruimte op uw balkon of dakterras om te toveren in een sfeervolle buitenruimte.
Uw tuin zomerklaar in vijf stappen

Uw tuin zomerklaar in vijf stappen

Hoewel mei hier en daar nog doet wat hij wil, is de zomer gelukkig weer in aantocht. Na een druilerige winter kunnen we ons goed voorstellen dat u meer dan klaar bent voor de zomer, maar is uw tuin dat ook? Heel begrijpelijk dat u de afgelopen maanden weinig tot geen aandacht aan uw tuin heeft besteed. Wilt u deze zomer toch comfortabel in uw eigen tuin zitten? Volg dan deze vijf stappen en uw tuin is binnen no-time weer helemaal zomerklaar!
Tips bij het inrichten van uw tuin

Tips bij het inrichten van uw tuin

U hebt net een nieuw huis inclusief tuin gekocht en er is eindelijk tijd en ruimte om uw vingers groen te laten worden. Maar, waar te beginnen? Een tuin aanleggen is soms een lastige en tijdrovende klus, maar als u weet welke stappen te volgen hoeft het aanleggen en inrichten van uw nieuwe tuin geen struikelblok te zijn. Wij zetten een aantal tips voor u op een rijtje.
Thuiswerken in de tuin: creëer een comfortabele werkplek

Thuiswerken in de tuin: creëer een comfortabele werkplek

Thuiswerken, het is voor velen niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Het kent gelukkig veel voordelen; zoals geen reistijd meer, alles binnen handbereik en altijd op tijd thuis voor de kinderen. Maar hele dagen thuis zijn kan ook best gaan vervelen, zeker wanneer uw werkplek zich bevindt op een koude zolder of tussen de stapels wasgoed. Daarom is het belangrijk een werkplek te creëren waar je op je gemak voelt. Heeft u er wel eens over nagedacht uw werkplek te verplaatsen naar de tuin?
Tuintrends 2022: Maak uw tuin tot een het stralende middelpunt

Tuintrends 2022: Maak uw tuin tot een het stralende middelpunt

De eerste zonnestralen beginnen voorzichtig al te komen, maar is uw tuin daar wel klaar voor? Niks is lekkerder dan na een werkdag nog even in uw eigen tuin te genieten van de zon, of op zondag uw vrienden uit te nodigen voor een BBQ-feestje. Maar voordat die vrienden op de stoep staan, wilt u natuurlijk wel dat de tuin óók klaar is voor bezoek. Daar helpen wij graag bij, daarom delen we hieronder de tuintrends van 2022 met u.
Vierkante tuin? Dit kunt u ermee!

Vierkante tuin? Dit kunt u ermee!

Het inrichten van een vierkante tuin kan best lastig zijn. Vanwege de gelijke zijden komt de tuin al snel klein over. Daarnaast zijn mensen geneigd een tuin met vierkante objecten in te richten. Wanneer de tuin van zichzelf al vierkant is, geeft dit een extra hokkig effect. Aan de andere kant straalt een vierkante vorm juist rust en stabiliteit uit. Door de tuin op de juiste manier in te richten haalt u het maximale uit uw vierkante tuin. Wij zetten een aantal tips voor u op een rijtje.
Tuinfeest organiseren

Tuinfeest organiseren

We mogen weer! Eindelijk kunnen we vrienden en familie weer vaker zien. En dat vraagt om een feestje. Gaat u uw verjaardag vieren? Staat er een gezellige familiereünie op het programma? Of nodigt u uw vrienden uit om samen te proosten op het leven – gewoon omdat het weer kan? Wat de gelegenheid ook is, met Postmus wordt een tuinfeest een doorslaand succes.
1 2