Helaas zijn er (nog) geen producten aanwezig in deze groep.

Assortiment

Op onze opslaglocatie in Katwijk hebben wij een ruim assortiment aan grind en split klaar staan om opgehaald te worden. Hier kunt u meer dan 25 soorten grind en split komen bekijken.

Grind & Split per 20kg

Heeft u een klein aantal grind & split nodig? Dan haalt u het best één of meerdere zakken van 20kg in huis. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een bloembak vullen ter decoratie. In onze opslag hebben we een ruim assortiment aan grind & split. U kunt deze hier zelf direct uitzoeken en gemakkelijk mee naar huis nemen.

Grind & Split per Big Bag

Bent u op zoek naar een grote hoeveelheid grind & split, bijvoorbeeld om een grindpad mee aan te leggen? Dan bent u bij Postmus aan het juiste adres. In onze opslag vindt een een ruim assortiment aan grind & split die u in Big Bags kunt vervoeren. Wij raden wel aan de big bags vanwege de omvang en het gewicht met groot transport te vervoeren.

Grindplaten

Wilt u een grindpad aanleggen voor bijvoorbeeld uw oprit? Voorkom dan dat het grind alle kant op springt met grindplaten. Hiermee zorgt u voor een gelijke verdeling van het grind & split. De platen zijn niet zichtbaar onder het grind en daarnaast ook waterdoorlatend.