Grind en Split

Grindplaten

Assortiment

Op onze opslaglocatie in Katwijk hebben wij een ruim assortiment aan grind en split klaar staan om opgehaald te worden. Hier kunt u meer dan 25 soorten grind en split komen bekijken.

Grind & Split per 20kg

Heeft u een klein aantal grind & split nodig? Dan haalt u het best één of meerdere zakken van 20kg in huis. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een bloembak vullen ter decoratie. In onze opslag hebben we een ruim assortiment aan grind & split. U kunt deze hier zelf direct uitzoeken en gemakkelijk mee naar huis nemen.

Grind & Split per Big Bag

Bent u op zoek naar een grote hoeveelheid grind & split, bijvoorbeeld om een grindpad mee aan te leggen? Dan bent u bij Postmus aan het juiste adres. In onze opslag vindt een een ruim assortiment aan grind & split die u in Big Bags kunt vervoeren. Wij raden wel aan de big bags vanwege de omvang en het gewicht met groot transport te vervoeren.

Grindplaten

Wilt u een grindpad aanleggen voor bijvoorbeeld uw oprit? Voorkom dan dat het grind alle kant op springt met grindplaten. Hiermee zorgt u voor een gelijke verdeling van het grind & split. De platen zijn niet zichtbaar onder het grind en daarnaast ook waterdoorlatend.