Optimaal uw balkon of dakterras inrichten

Optimaal uw balkon of dakterras inrichten

Een balkon of dakterras heeft beperkte ruimte. Toch is het mogelijk om deze ruimte optimaal te benutten bij het inrichten. In ons blog geven we u graag 7 functionele tips om de beschikbare ruimte op uw balkon of dakterras om te toveren in een sfeervolle buitenruimte.
Uw tuin zomerklaar in vijf stappen

Uw tuin zomerklaar in vijf stappen

Hoewel mei hier en daar nog doet wat hij wil, is de zomer gelukkig weer in aantocht. Na een druilerige winter kunnen we ons goed voorstellen dat u meer dan klaar bent voor de zomer, maar is uw tuin dat ook? Heel begrijpelijk dat u de afgelopen maanden weinig tot geen aandacht aan uw tuin heeft besteed. Wilt u deze zomer toch comfortabel in uw eigen tuin zitten? Volg dan deze vijf stappen en uw tuin is binnen no-time weer helemaal zomerklaar!
Tips bij het inrichten van uw tuin

Tips bij het inrichten van uw tuin

U hebt net een nieuw huis inclusief tuin gekocht en er is eindelijk tijd en ruimte om uw vingers groen te laten worden. Maar, waar te beginnen? Een tuin aanleggen is soms een lastige en tijdrovende klus, maar als u weet welke stappen te volgen hoeft het aanleggen en inrichten van uw nieuwe tuin geen struikelblok te zijn. Wij zetten een aantal tips voor u op een rijtje.
Thuiswerken in de tuin: creëer een comfortabele werkplek

Thuiswerken in de tuin: creëer een comfortabele werkplek

Thuiswerken, het is voor velen niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Het kent gelukkig veel voordelen; zoals geen reistijd meer, alles binnen handbereik en altijd op tijd thuis voor de kinderen. Maar hele dagen thuis zijn kan ook best gaan vervelen, zeker wanneer uw werkplek zich bevindt op een koude zolder of tussen de stapels wasgoed. Daarom is het belangrijk een werkplek te creëren waar je op je gemak voelt. Heeft u er wel eens over nagedacht uw werkplek te verplaatsen naar de tuin?
Tuintrends 2022: Maak uw tuin tot een het stralende middelpunt

Tuintrends 2022: Maak uw tuin tot een het stralende middelpunt

De eerste zonnestralen beginnen voorzichtig al te komen, maar is uw tuin daar wel klaar voor? Niks is lekkerder dan na een werkdag nog even in uw eigen tuin te genieten van de zon, of op zondag uw vrienden uit te nodigen voor een BBQ-feestje. Maar voordat die vrienden op de stoep staan, wilt u natuurlijk wel dat de tuin óók klaar is voor bezoek. Daar helpen wij graag bij, daarom delen we hieronder de tuintrends van 2022 met u.