Kunstgras

Kunstgras ed.

Onderhoudsvrij, jaren lang plezier en altijd zo groen als gras. Bent u opzoek naar een vervanger voor echt gras? Hieronder hebben wij diverse soorten kunstgras, voor een zeer scherpe prijs! Wilt u het kunstgras in echt bekijken? Bezoek dan één van onze locaties, waar wij diverse showtuinen hebben met het onderstaande kunstgras.

Kunstgras

Is het gras altijd groener bij de buren? Niet als u kiest voor kunstgras. Bij Postmus hebben we een assortiment aan kunstgras dat niet van echt is te onderscheiden. Met kunstgras kiest u voor een onderhoudsarm en stralend middelpunt van uw tuin. Naast dat het gras er altijd groen bij ligt, is het kunstgras ook ideaal voor kinderen of huisdieren om op te spelen.

Onderhoud kunstgras

Hoewel u niet voor uw kunstgras hoeft te zorgen zoals dat voor een echt grasveld moet, vraagt het wel enig onderhoud. U hoeft het uiteraard geen water te geven of te maaien, maar wel is het belangrijk dat u het gras regelmatig schoonmaakt. Schoonmaken doet u met een speciale bezem, borstel hiermee blaadjes en takken uit het gras. Zijn er vlekken ontstaan? Dan maakt u dit gemakkelijk schoon met een sopje. Op deze manier gaat uw kunstgras zo lang mogelijk mee.

Advies op maat

Wilt u kunstgras aanleggen in uw tuin, maar bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Dan bent u bij Postmus aan het juiste adres. Wij geven u graag advies op maat. U kunt digitaal contact met ons opnemen, of een bezoekje brengen aan één van onze showrooms.