Opsluitbanden

Opsluitbanden kunnen worden toegepast binnen diverse delen van de tuin. De betonbanden, hebben als hoofddoel om de bestrating of het groen op te sluiten. Waardoor uw bestrating of groen, zicht niet kan verplaatsen. Ook helpt dit tegen verzakkingen! Tot slot kunt u natuurlijk ook een scheidingslijn maken met de opsluitbanden.

Opsluitbanden

  • Betonnen & natuursteen
  • Grijs & antraciet
  • Ideaal te combineren met sierbestrating

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn niet alleen praktisch, ze geven ook nog een extra stijlvolle uitstraling aan uw (voor)tuin. Met opsluitbanden voorkomt u dat uw bestrating of groen zich kan verplaatsen. Daarnaast helpen opsluitbanden ook direct tegen verzakkingen. En als extra bijkomstigheid zorgen deze banden ervoor dat uw tuin er netjes afgewerkt uitziet.

Toepassing van opsluitbanden
Houd bestrating en groen op zijn plek

Bent u uw tuin opnieuw aan het bestraten, dan doet u er goed aan om gebruik te maken van opsluitbanden. Door de randen af te werken met opsluitbanden zorgt u dat de bestrating blijft liggen waar u het bedoelt heeft. Ditzelfde geldt voor het groen in uw tuin. Heeft u een stuk gazon of een strook met bloemen en/of planten? Door opsluitbanden te plaatsen zorgt u dat het groen en haar wortels zich niet tussen uw tegels gaan werken.

Voorkom verzakking

Met opsluitbanden voorkomt u dat al uw harde werk na korte tijd voor niets is geweest. U voorkomt verzakking door alles stevig in te sluiten. Zo geeft u regen en sneeuw bijvoorbeeld geen kans om uw tuin te laten verzakken.

Afwerking van de tuin

Opsluitbanden zijn absoluut praktisch, maar met deze banden geeft u uw tuin ook de finishing touch die het verdient. Door een mooie, strakke scheidingslijn aan te duiden tussen paden ziet uw tuin er extra verzorgt en professioneel uit.

Creëer extra tuinelementen

Opsluitbanden lenen zich ook perfect om extra elementen in uw tuin te creëren. Denk hierbij aan een vijver of een bloembak.

Assortiment

Bij Postmus bieden wij u een ruim assortiment aan opsluitbanden. Onze opsluitbanden zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig beton en verkrijgbaar in verschillende tinten zwart en grijs. Zo vindt u altijd een type opsluitband wat perfect aansluit bij de bestrating in uw tuin.

Onze opsluitbanden zijn te verkrijgen in een breedte tussen de 5 en 10 cm. Daarnaast variëren ze in hoogte tussen de 15 en 30 cm. Of u nu een fijne opsluitband wilt of juist een grove, bij Postmus vindt u het allemaal!