Buiten verlichting

Grondspots

Grondspots verwerk je bijvoorbeeld in bestrating, hout of grind. Overdag gaan ze volledig op in hun omgeving terwijl ze je ’s avonds verrassen met hun bijzondere effect. Integreer LED grondspots met een zacht diffuus licht in je terras of gebruik juist armaturen met een (richtbaar) accentlicht om een aangrenzende haag aan te lichten. Creëer met mini grondspots een sfeervol sterrenpad of verlicht een grote boom met een robuust armatuur. En wist je dat we zelfs overrijdbare armaturen hebben voor in je oprit? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Db-Led (Ww)

49,00 per st.
Kleur Transparant
Toepassing Pad, Oprit

Fusion 22

54,50 per st.
Kleur Transparant
Toepassing Pad, Terras

Hyve 22

54,50 per st.
Kleur Transparant
Toepassing Pad, Terras, Oprit

Fusion 22 Rvs

62,50 per st.
Kleur RVS
Toepassing Pad, Terras

Hyve 22 Rvs

62,50 per st.
Kleur RVS
Toepassing Pad, Terras, Oprit

Evo Hyde 180 Dark

89,00 per st.
Kleur Donkergrijs
Toepassing Schutting/Muur, Pergola, Overkapping, Trap

Flux

104,00 per st.
Kleur RVS
Toepassing Haag, Boom, Border

Fusion

104,00 per st.
Kleur RVS
Toepassing Pad, Terras

Hyve

104,00 per st.
Kleur RVS
Toepassing Oprit, Pad, Terras

Evo Hyde 550 Dark

124,00 per st.
Kleur Donkergrijs
Toepassing Schutting/Muur, Border, Pergola, Overkapping

Evo Ground 300 Dark

199,00 per st.
Kleur Donkergrijs
Toepassing Pad, Terras, Oprit, Haag

Buitenverlichting

Warme avonden in de tuin, waarom zouden die moeten stoppen na zonsondergang? Met de juiste buitenverlichting gaat u pas naar binnen wanneer u dat wilt. Bij Postmus vindt u het assortiment van in-lite, onze partner op het gebied van buitenverlichting. Zoekt u een subtiel licht voor een kleine tuin, of wilt u grote oppervlakte verlichten? Bij Postmus vindt u altijd de juiste oplossing.

In-lite buitenverlichting

In-lite is al 20 jaar specialist op het gebied van buitenverlichting. Zij begrijpen als geen ander dat een lamp niet alleen dient om licht te geven, maar dat het ook een onderdeel is van uw tuin. Een goed design is dus minstens net zo belangrijk als de lichtbron zelf. Welke stijl tuin u ook hebt, in-lite heeft de juiste verlichting. Van modern tot landelijk en van industrieel tot natuurlijk.

De verlichting van in-lite werk op basis van laagspanning en maakt gebruikt van LED lichtbronnen. U maakt met in-lite dus een uiterst duurzame keuze.

Lichtplan maken

Het verlichten van uw tuin begint met een plan, een lichtplan om precies te zijn. Breng inzichtelijk welke delen van de tuin u wilt verlichten en welk type verlichting u daarvoor wilt gebruiken. Wij helpen u graag met het opstellen van het juiste lichtplan.

Assortiment

Het assortiment van in-lite is eindeloos. Van spots tot hanglampen, voor ieders smaak en stijl is de juiste verlichting te vinden.

Bekijk het assortiment

Wilt u de verlichting zijn werk zien doen voordat u een keuze maakt? Logisch! In onze showrooms bent u meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. We hebben showrooms in Valkenburg (ZH), Lisse en Zwaanshoek waar u ons hele assortiment kunt bekijken.