Tuinmeubelen en loungesets voor in de tuin

Het zomerseizoen staat voor de deur! De hoogste tijd dus om naar de inrichting van uw tuin te kijken. Wij hebben de nieuwste trends voor tuinmeubelen voor u verzameld. Van lekker loungen tot heerlijk hangen, bij Postmus vindt u de beste ideeën voor het inrichten van uw tuin. Ontdek ons ruime aanbod vol met de mooiste meubelen voor heerlijk buitenleven.

Loungesets maken uw tuin compleet

Net als het inrichten van uw huis kunt u ook de tuin volledig naar eigen smaak aankleden. En daarbij mag een comfortabele, stijlvolle loungeset voor de tuin niet ontbreken. Kom volledig tot rust en geniet van elk zomermoment in uw eigen buitenhuiskamer. Moderne loungesets zijn gemaakt van de beste materialen, die tegen een stootje kunnen. In onze collectie vindt u een divers aanbod van deze unieke tuinmeubelen. Stijlvol, modern en uitermate geschikt voor lange zomerdagen – voor een stukje Ibiza in de achtertuin. Thuis in uw tuin begint bij Postmus. Ontdek onze nieuwe collectie met trendy loungesets als absolute uitblinkers.

Tuinmeubelen van hout en aluminium

De tuin is de plek waar u met het gezin of met vrienden samenkomt. Om te borrelen, te barbecueën en te proosten op het leven. Hoe uw ideale buitenleven er ook uitziet, Postmus helpt u graag bij het praktisch en stijlvol inrichten van de tuin. Samen met toonaangevende partners als 4 Seasons Outdoor en Applebee geven wij duurzaam vorm aan heerlijk buitenleven. De houten en aluminium tuinmeubelen van deze populaire merken maken van elke tuin een plaatje. Deze weerbestendige meubelen, zoals grote tafels en complete tuinsets, garanderen u jarenlang ‘buitengewoon’ buitenplezier.

     

De tuinkleuren van 2021: pastel en zwart

Zeker nu we vaker dan ooit thuis zijn volgen de ontwikkelingen op het gebied van tuininrichting zich snel op. Dit is hét moment om uw tuin in te richten op maximaal comfort en gebruiksgemak, geheel in uw eigen stijl en smaak. En dat zien we duidelijk terug in de tuintrends van 2021. De nieuwste collecties onderscheiden zich door rustige, natuurlijke kleuren. Pastelkleuren, zoals babyblauw, mintgroen en lichtroze, creëren een unieke, rustige en ontspannen sfeer. Bent u meer fan van een modern of industrieel interieur? Ook deze designstijl komt volop aan bod. Denk aan zwarte en metalen tuinmeubelen die perfect te combineren zijn met de pasteltrend van 2021.

Tuinmeubels voor uw beste buiten

Postmus maakt uw tuinleven compleet. In élk seizoen. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de verschillende opstellingen van tuinmeubels. In onze sfeertuinen laten we u graag zien hoe wij uw beste buiten stijlvol en smaakvol inrichten. Natuurlijk kunt u ook online genieten van het uitdagende en veelzijdige aanbod aan prachtige tuinmeubelen. Ontdek de verschillende stijlen, maak uw tuininrichting compleet met handige accessoires en laat u verrassen door Postmus Tuinmeubelen!

Vind hier uw weg richting onze showroom