Coronacrisis? Ga op vakantie in eigen tuin!

Door de coronacrisis is het nog maar de vraag of we deze zomer kunnen genieten van een welverdiende vakantie in het buitenland. Slaat u een bezoek aan de Spaanse stranden, de Franse natuur of de Egyptische zon (noodgedwongen) toch nog een jaartje over? Dan hebben wij de perfecte bestemming voor uw vakantie: uw eigen tuin! Het is tijd voor een tuinupgrade.

Tuinupgrade: maak van ontspannen een dagtaak

Het opknappen van de tuin is vaak een klus die we nog weleens uit willen stellen. Nu we steeds vaker aan huis gebonden zijn en het vakantiegeld geen zonnige bestemming heeft, is een tuinupgrade de ideale investering. Want als we niet naar ons favoriete vakantieadres kunnen, dan halen we de vakantiesfeer toch gewoon naar Nederland? Met Postmus maakt u van ontspannen een dagtaak. In ons assortiment vindt u talloze producten en artikelen die uw tuin omtoveren tot een heerlijk vakantieverblijf aan huis.

Bekijk hier de keramische tuintegels

Multifunctioneel en buitengewoon buitenleven

Die verouderde schutting, kapotte tuintegels, oncomfortabele tuinstoelen of niet-functionele tuinhuis maken van de tuin al snel een rommeltje. En dat is zonde. Uw tuin verdient beter. Daarom maakt Postmus werk van bijzonder buitenleven, van stijlvolle tuinmeubelen tot totale tuinaanleg. Bent u benieuwd naar de nieuwste tuintrends of wilt u meer informatie over het ontwerpen van een nieuwe tuin? Kom langs in onze showroom of vraag onze tuinspecialisten om tuinadvies.

                             

Richt uw tuin in op thuiswerken en ontspannen

We brengen meer tijd dan ooit door in onze eigen woonomgeving. Thuis is niet langer alleen de plek waar we tot rust komen, maar sinds afgelopen jaar ook het ‘nieuwe kantoor’. Voorlopig lijkt daar geen verandering in te komen. Dit is dus hét moment om te investeren in de perfecte thuiswerkplek. En daar weten wij wel raad mee. Want een tuinhuis of hobbyschuur, daar valt véél meer uit te halen. Tover uw tuinhuis of blokhut om tot uw tuinkantoor!

Van thuiskantoor naar tuinkantoor

Postmus is thuis in elke tuin. Wij ontwikkelen op maat gemaakte tuinhuizen en blokhutten, die voorzien in al uw behoeften. Van comfortabel tuinkantoor tot een stijlvol buitenverblijf. Ontdek het uitgebreide aanbod of laat uw tuinhuis, veranda of overkapping geheel op maat ontwerpen. Ook voor de inrichting bent u bij Postmus aan het juiste adres. Onze stijlvolle tuinmeubelen zijn namelijk net zo comfortabel als veelzijdig, zodat u verzekerd bent van ergonomisch verantwoord werken en ontspannen.

                             

Zet de tuin bovenaan uw to-do-list

Kijk eens met andere ogen naar uw buiten en haal alles uit uw tuin. Want elke investering in uw tuin, betaalt zich dubbel en dwars uit. Zet de vakantieplannen – en de drankjes natuurlijk – in de koelkast en kies voor een vakantie in eigen tuin. Van verschillende, stijlvol ingerichte zit- en loungehoeken, sfeervolle sierberstrating met bijpassende buitenverlichting tot een complete buitenkeuken of een verfrissende buitendouche; voor u het weet bent u vaste gast in uw eigen vijf-sterren verblijf.

Kom hier in contact met Postmus.nl