Terras zomerklaar maken: leve het buitenleven

Het zomerseizoen is begonnen! Inmiddels hebben we al even mogen proeven van de eerste zomerse dagen. En dat smaakt natuurlijk naar meer. Lekker ontspannen een boek lezen op het terras, een gezellige barbecue met vrienden en familie. Wij helpen u uw terras zomerklaar maken. Leve het buitenleven!
 

Terrastegels schoonmaken en terrastegels reinigen

Echt genieten doet u op een opgeruimd en schoon terras. Groene aanslag, oude bladeren, onkruid; de herfst- en wintermaanden hebben hun sporen achtergelaten in uw tuin. En dat is duidelijk terug te zien. Het terras zomerklaar maken begint daarom met een grondige schoonmaakbeurt. Nadat u eerst het ergste vuil met een bezem bij elkaar heeft geveegd, is het poetsen geblazen. De beste manier voor terrastegels schoonmaken en terrastegels reinigen verschilt per soort tegels of bestrating. Met deze tips van Postmus bent u verzekerd van een stralend resultaat.

  • Keramische tuintegels schoonmaken

Keramische tuintegels schoonmaken is heel eenvoudig. Het enige wat u nodig heeft is een sopje. Een scheutje afwasmiddel of bleekmiddel in een emmer water is vaak al voldoende om de vuile tegels een frisse look te geven. Voor hardnekkig vuil dat u niet met de hand weg kunt poetsen is er een speciale tegelreiniger. Hiermee geeft u zelfs het meest hardnekkige vuil geen kans.

  • Tuintegels reinigen van beton

Voor het schoonmaken van betonnen tuintegels moet u de handen even uit de mouwen steken. Tuintegels reinigen van beton is namelijk geen klusje waar u de hogedrukspuit voor kunt pakken. Dit kan namelijk voor beschadigingen zorgen. Om nog maar te zwijgen over het opspattende vuil. Ook hierbij voldoen een borstel en een emmer met een sopje of een scheut bleekmiddel. Komt u niet van de groene aanslag af? Met Biomos is aanslag zó verdwenen.

Kunststof tuinmeubels reinigen

Het zomerpodium is gereed, nu is het tijd om de hoofdrolspelers uit de schuur te halen: uw tuinmeubels. Heeft u kunststof tuinmeubelen? Dan weet u: het terras zomerklaar maken is een fluitje van een cent. Deze meubels vragen weinig onderhoud. Een beetje allesreiniger en een vochtige doek en u kunt volop van het buitenleven en de zon genieten!

Houten tuinmeubels schoonmaken

Houten tuinmeubels reinigen voor het terras zomerklaar maken vraagt om iets meer liefde en aandacht. Zeker als u langdurig plezier wilt beleven aan uw tuinsets. Voor houten tuinmeubels schoonmaken kunt u een sopje van vloeibare zeep en een zachte borstel gebruiken. Wilt u uw meubels echt laten stralen én beschermen tegen verschillende weersinvloeden? Kies dan voor een speciale houtreiniger. Tip: behandel het hout na het schoonmaken met een houtolie. Dit versterkt de beschermlaag van de meubels.

Tuinverlichting: uw tuin in de spotlights

Wilt u tot in de kleinste uurtjes genieten van een mooie zomerdag? Of vindt u sfeerverlichting in de tuin een mooie – en veilige – aanvulling op uw woon- en leefcomfort? Bij Postmus vindt u een enorm aanbod aan energiezuinige, duurzame en stijlvolle tuinverlichting.

Als officiële dealer van In-Lite zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van een uniek lichtplan voor uw tuin. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het uitbreiden of vervangen van uw tuinverlichting. Heeft u al een In-Lite-systeem? Dan kunt u uw nieuwe producten hier eenvoudig op aansluiten. Uw terras zomerklaar maken? Met Postmus staat uw tuin in de spotlights!