Tuinfeest organiseren? Deze meubels moet u hebben!

We mogen weer! Eindelijk kunnen we vrienden en familie weer vaker zien. En dat vraagt om een feestje. Gaat u uw verjaardag vieren? Staat er een gezellige familiereünie op het programma? Of nodigt u uw vrienden uit om samen te proosten op het leven – gewoon omdat het weer kan? Wat de gelegenheid ook is, met Postmus wordt een tuinfeest een doorslaand succes.

Vind de mooiste meubelen voor elk tuinfeest

Bij Postmus maken we dagelijks een feest van uw tuin. Binnen onze uitgebreide collectie van tuinmeubelen vindt u talloze stijlvolle en praktische meubelen voor het perfecte buitenleven. Van hoge bartafels tot prachtige relaxhoeken; hoe u de zomer of het leven ook wilt vieren, wij zorgen voor de ideale aankleding van uw tuinfeest. Nieuwsgierig? Neem een kijkje op Postmus Tuinmeubelen en ontdek hoe u én uw gasten stijlvol genieten.

Bartafels voor buiten: picknicken en proosten

Zeker als u regelmatig vrienden en familie over de vloer krijgt, mag de populaire bartafel niet ontbreken in uw feestelijke set-up. Deze tafels bieden meer dan genoeg plek voor eten, drinken, een goed gesprek of het spelen van spelletjes. Ideaal dus voor een tuinfeest! Postmus is onder meer dealer van Cosi Fire. Dit toonaangevende merk ontwikkelt bartafels inclusief innovatieve terrasverwarming – de zogeheten vuurtafels. Zo zitten u en uw gasten er ook in de avond heerlijk warm, stijlvol – en vooral gezellig – bij.

Plof neer in uw eigen loungehoek

Elke tuin is gemaakt om te genieten. Dat vraagt om een zithoek die helemaal aansluit bij uw buitenleven. Met een comfortabele loungeset heeft u altijd een plek om even echt te ontspannen. Zet een sfeervol muziekje op, schenk een drankje in en plof met de gasten van uw tuinfeest neer op een schitterende design loungeset van de hoogste (duurzame) kwaliteit. En of u nu een kleine of grote tuin heeft; voor elke tuin is een passende loungeset te vinden. Naast loungebanken vindt u bij Postmus uiteraard ook een groot aanbod aan mooie tuinstoelen, die u ook los kunt bestellen.

Tuinfeest verlichting: sfeervol ontspannen

Is het gezellig en heeft iedereen het naar z’n zin? Dan is er geen enkele reden waarom het tuinfeest niet tot in de kleine uurtjes door kan gaan. Postmus is namelijk gespecialiseerd in sfeervolle oplossingen voor tuinverlichting. Kleed de tuin, maar ook het balkon of terras, aan met stijlvolle buitenverlichting. Tuinfeest verlichting zorgt voor een knusse en gezellige sfeer, zodat u en uw gasten extra lang van het buitenleven blijven genieten.

Kom hier in contact met Postmus.nl

Van mancave tot buitenkeuken

Hoe uw ideale tuinfeest er ook uitziet, Postmus helpt u graag bij het organiseren van vele onvergetelijke avonden. En daarin gaan we verder dan alleen het verzorgen van de mooiste tuinmeubelen. Zo kunt u uw tuin van eerste schets tot zorgeloze aanleg door onze ontwerpspecialisten laten verzorgen. Naast een tuin ontwerpen helpen we u ook bij het inrichten van uw tuinhuis of veranda. Van mancave tot buitenkeuken; met Postmus wordt uw buitenleven nóg beter! Laat u inspireren in één van onze showrooms of neem contact op voor meer informatie.