Ibiza-tuin aanleggen: uw vakantieparadijs

Ibiza is magisch. Iedereen die het eiland weleens bezocht heeft, zal dit beamen. Dat unieke, zorgeloze gevoel van vrijheid en ontspanning is nu dichterbij dan ooit. Zónder dat u hiervoor in het vliegtuig hoeft te stappen. Vakantie viert u namelijk elke dag in uw eigen Ibiza-tuin! Wilt u van elke mooie zomerdag een mini-vakantie maken? Met onze Ibiza-tuinideeën creëert u uw eigen privé-vakantie-eiland.

                      

Zo haalt u de Ibiza-sfeer naar Nederland

Stelt u zich eens voor. Na een lange dag werken verruilt u thuis uw nette schoenen voor teenslippers en stapt u binnen no-time uw eigen Ibiza-tuin in. Dat perfecte plaatje, daar wordt u toch direct vrolijk van? Daarom helpt Postmus u graag bij creëren van een Ibiza-sfeer aan huis. Van prachtige loungesets tot stijlvolle tuintegels: na het lezen van dit blog kan de zomer niet snel genoeg beginnen. Laat de zon maar schijnen!

Omarm het Spaanse strandleven in Ibiza-stijl

De vloer vormt de basis van uw Ibiza-tuin. Voor het vangen van de bijzondere Ibiza-sfeer, ook wel bohemian genoemd, zijn verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan grote, stoere tuintegels. De lichte kleuren zorgen voor een warme, zomerse uitstraling. Maar, Nederland blijft Nederland. En dat betekent dat een regenbui nooit ver weg is. Combineer daarom siertegels met grind (wit of lichtgrijs van kleur), zodat overtollig water snel weg kan stromen. Gaat u voor een echte beach-look? Denk dan aan houten vlonders of houten schuttingen om de strand-vibe te versterken.
 

Bekijk hier de kleurrijke tuinideeën
 

Ibiza-tuin: loungen tot in de kleine uurtjes

In een Ibiza-tuin mag één onderdeel zéker niet ontbreken: de loungehoek. Al snel groeit deze buitenhuiskamer uit tot de favoriete zithoek van uw ‘vakantiehuis’. In ons assortiment vindt u een ruim aanbod aan loungesets, in alle maten, vormen, materialen en kleuren. Hoe u ook wilt ontspannen, onze collectie tuinmeubelen geeft loungen een nieuwe dimensie. Wilt u op elk moment van de dag of op minder mooie dagen wegdromen in uw eigen tuin? Kies dan voor een overdekte zithoek onder een stijlvolle veranda of overkapping – om te schuilen voor de felle zon of een regenbui.

                      

Doe Ibiza-tuinideeën op in onze showroom

Die lange zomeravonden, die mogen eeuwig blijven duren. Net als op vakantie wilt u hier zo lang mogelijk van genieten. Met de juiste tuinverlichting waant u zich zelfs in de kleine uurtjes nog op een Spaans terras. Wij zetten uw tuin graag in de spotlights. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de zomerse tuinopstellingen. Onze tuinspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het creëren van die unieke Ibiza-sfeer. Zo kunt u zelfs uw Ibiza-tuin volledig door Postmus laten ontwerpen en aanleggen. Uw tuinvakantie, begint bij Postmus. ¡Hasta pronto!