Houten schutting: vrij genieten in uw eigen wereld

Uw tuin, daar wilt u in alle rust kunnen genieten van heerlijk buitenleven. Een houten schutting is de manier om uw eigen stukje grond af te schermen. Van een frisse lentebries en van de nieuwsgierige ogen van buren. Daarnaast is een tuinafscheiding een goede manier om ongewenst bezoek buiten de deur te houden en uw kostbare spullen uit het zicht te plaatsen. Welke schutting past bij uw tuin? Ontdek het aanbod van tuinschuttingen en tuinschermen van Postmus en maak uw tuinbeleving compleet!

Waarom een tuinschutting plaatsen?

Het plaatsen van een tuinschutting heeft verschillende voordelen. Met een schutting vergroot u uw privacy, voorkomt u wind- en geluidsoverlast en bent u altijd verzekerd van een beschut plekje. Een schutting maakt uw tuin écht af. Want een tuinafscheiding is niet alleen veilig, ook vergroot u hiermee uw vrijheid. Kinderen en huisdieren kunnen naar hartenlust buitenspelen, zonder dat u uw kroost uit het oog verliest. Daarnaast is een houten schutting geschikt voor het decoreren van uw tuin, denk aan het ophangen van bloempotten en andere leuke tuinaccessoires.

Bekijk hier het assortiment van Postmus.nl

Welke schutting past bij mijn tuin?

Schuttingen zijn er in talloze maten, vormen, designs en uitvoeringen. Het type schutting dat bij uw tuin past is in de eerste plaats afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Welke functie moet de schutting in uw tuin vervullen? Wilt u meer privacy of beschutting? Zoekt u een houten schutting voor een natuurlijke look-and-feel in de tuin? Of wilt u uw moderne woonstijl ook buiten tot leven brengen? Uiteraard speelt ook het budget een rol, net als beschikbare ruimte, het materiaal en het onderhoud van de tuinschutting belangrijke afwegingen zijn bij het kiezen van de juiste tuinafscheiding.

                       

Houten schutting of een composiet schutting?

Postmus is specialist in tuinschuttingen en tuinafscheidingen. Van handige tuinschermen tot complete schuttingen met praktische deursets. In ons assortiment vindt u een enorm aanbod aan schuttingen en benodigdheden, zoals schuttingpalen, om uw tuin om te toveren in een comfortabel privéverblijf. En of u nu van onderhoudsvriendelijke composiet schuttingen houdt of kiest voor de warme look van een houten    schutting; bij Postmus bent u altijd verzekerd van optimaal buitenleven. 

Tuinverlichting: wandlampen voor de schutting

Wilt u ook ’s avonds sfeervol genieten in uw tuin? Met de juiste tuinverlichting staat uw tuin het gehele jaar door in de spotlights. Een houten schutting kan als perfecte basis dienen voor een verlichte tuin. Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle wandlampen, die de tuin ook in het donker tot leven brengen. Door verlichting laag bij de grond te plaatsen, kunnen deze lampen tevens paden en opritten verlichten. Zo vindt u ook ’s avonds moeiteloos uw weg in de tuin.

                             

Vind uw houten schutting bij Postmus

Is het tijd voor structuur in uw tuin? Ontdek dan de fraaie oplossingen voor uw buiten van Postmus. Hoe u uw tuin ook af wilt scheiden, wij maken er hout van en voor. In onze tuinhout-brochure laten we u graag zien wat wij in huis hebben. Liever een houten schutting in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom, waar diverse opstellingen en tuininrichtingen op u staan te wachten. Onze tuinspecialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het decoreren, schilderen, aankleden en onderhouden van schuttingen. Wij brengen uw tuin tot leven – voor beter buitenleven.

 

Kom hier in contact met Postmus.nl