Veel gestelde vragen

Vind hier per onderwerp, antwoord op uw vragen. Ontbreekt er een onderwerp? Of kan u geen antwoord op uw vragen vinden?


Kom hier in contact met Postmus.nl

  1. Heb ik recht op garantie?
  2. Kan ik ook een eigen transformator of 12 volt kabel gebruiken?
  3. Hoe kan ik aanspraak maken op de garantie?
  4. Kan ik aanspraak maken op de garantie zonder aankoopbewijs of bon?
  5. Wat valt er onder de garantie?
Heb ik recht op garantie?
Ja, wij bieden een uitgebreide garantieregeling 5 jaar op alle onderdelen.
Kan ik ook een eigen transformator of 12 volt kabel gebruiken?
Nee, dit is niet mogelijk. Vooral LED elektronica is gevoelig voor storingen of schommelingen in het systeem. Wij attenderen je op het feit dat wanneer je in het systeem van in-lite componenten gebruikt die niet van in-lite zijn, de garantie vervalt. De kwaliteit van onze producten kan dan niet meer door ons gewaarborgd worden.
Hoe kan ik aanspraak maken op de garantie?
Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn, dan kun je bij de hovenier of dealer waar je het product hebt gekocht, aanspraak maken op de garantie. Hiervoor is het belangrijk dat je de aankoopbon of factuur kunt laten zien. Bewaar deze dus goed! We adviseren je in ieder geval altijd je aankoop te registreren zodat je snel geholpen kunt worden, mocht dit nodig zijn.
Kan ik aanspraak maken op de garantie zonder aankoopbewijs of bon?
Je hebt 5 jaar garantie op je in-lite producten. Om aanspraak te kunnen maken op de garantie is een bewijs van aankoop nodig. Wanneer je deze niet (meer) hebt, kun je vragen aan je dealer of hovenier of deze een (kopie)bon voor je kan verzorgen betreffende de aankoop.
Wat valt er onder de garantie?
Wij geven 5 jaar garantie op armaturen, transformators, kabels, Easy-Locks, kabelverbinders (CC-2) en de mini-connector, mits gemonteerd volgens de instructies in de handleiding. Wij geven geen garantie op verwisselbare led-, halogeen- en gloeilampen. Wanneer in het systeem componenten worden gebruikt die niet van in-lite afkomstig zijn, vervalt het recht op garantie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan gecommuniceerde branduren van (LED) lichtbronnen. In geval van een vervangend product kan alleen gedurende de rest van de reeds lopende termijn nog aanspraak worden gemaakt op de garantie. Let op! Houd er bij de installatie rekening mee dat de componenten bereikbaar zijn voor vervanging; dit geldt voor armaturen, transformators, Easy-Locks, kabelverbinders (CC-2) en de mini-connector.