Helaas zijn er (nog) geen producten aanwezig in deze groep.

Voegmiddelen & zand

Staat u op het punt uw tuin (opnieuw) te betegelen, dan is het belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste voegmiddelen & zand. Gelukkig bent u ook voor deze artikelen bij Postmus aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan voegmaterialen, schoon zand en inveegzand.

Toepassen voegmiddelen & zand

Het gebruik van voegmaterialen is even een klusje die u onder de knie dient te krijgen, maar met de juiste instructies kan iedereen deze klus zelf klaren. Ziet u het toch niet zitten om zelf te doen? Dan kunt u bij Postmus altijd hulp inschakelen bij het professioneel aan laten leggen van uw tuin.

Het is belangrijk dat u de juiste materialen en het juiste gereedschap in huis haalt. De voegmaterialen die u bij Postmus kunt kopen, zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Zorg daarnaast dat u een goede, harde bezem bij de hand hebt. Volg de instructies die bij het door u aangeschafte materiaal geleverd worden, elk materiaal heeft zo haar eigen werkwijze.

Assortiment

Door uw tegels juist te voegen en door schoon zand als ondergrond te gebruiken zorgt u voor een langdurige aanpak tegen onkruid. Tevens bieden wij verschillende types en kleuren voegmateriaal aan, zo is er altijd een ondergrond die aansluit bij uw tegels. Ons assortiment bestaat uit:

Voeg materialen

 • Verkrijgbaar in diverse kleuren
 • Gemakkelijk zelf toe te passen
 • Houdt uw tuin langdurig onkruidvrij

Zand

 • Schoon zand dient als perfecte ondergrond
 • Los verkrijgbaar of per big bag
 • Verkrijgbaar in grote hoeveelheden m2

Inveegzand

 • Milieuvriendelijk
 • Verkrijgbaar in drie kleuren
 • Gemakkelijk zelf toe te passen

Keramische tegels 

Op zoek naar een stijlvolle uitstraling van uw tuin? Dan zijn keramische tegels een goede keuze. De tegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van keramiek. De tegel is opgebouwd uit afgebakken laagjes klei en zand. De meeste keramische tegels worden vervolgens geglazuurd om ze een beschermingslaag te geven en extra glans. Bij Postmus kunt u terecht voor een ruim assortiment aan keramische tegels, onderverdeeld in de soorten GeoCeramica, Keramische tegel 2cm en Keramische tegel 3cm.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels zijn niet alleen mooi, ze zijn ook uiterst praktisch. We vertellen je waarom;

 • Kleurvast

U kunt de tegels blootstellen aan regen en zonneschijn, ze zullen niet van kleur veranderen.

 • Slijtvast

Keramiek is uiterst slijtvast, de tegels gaan daarom jaren mee. U hoeft ook niet bang te zijn voor krasvorming. De tegels zijn ook nog eens uiterst sterk én vorstvast.

 • Onderhoudsvrij

Geen zin om uren op de tegels te moeten boenen? Dan zit u met keramische tegels goed. Ze zijn gemakkelijk schoon te hadden met enkel een beetje warm water. Ze zijn namelijk vlekvrij en niet vatbaar voor groene aanslag. Laat de chemische goedjes dus maar achterwege!

Assortiment

Het aanbod aan keramische tegels is eindeloos, u kunt bij ons terecht voor elk formaat, dikte en kleur. Van klassiek zwart tot aan een hout motief, bij Postmus slaagt u altijd op het gebied van keramische tegels. Twijfelt u over de juiste tegel? Wij geven graag advies op maat.

Laat uw keramische tegels leggen

Heeft u de perfecte keramische tegel gevonden? Dan is het tijd voor de tuinaanleg. Wij nemen u dit werk graag uit handen. Bij Postmus staat namelijk altijd een team van specialisten voor u klaar om u te helpen met de aanleg van uw tuin. Wij kunnen zelfs uw gehele tuinaanleg voor onze rekening nemen.