Helaas zijn er (nog) geen producten aanwezig in deze groep.

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn niet alleen praktisch, ze geven ook nog een extra stijlvolle uitstraling aan uw (voor)tuin. Met opsluitbanden voorkomt u dat uw bestrating of groen zich kan verplaatsen. Daarnaast helpen opsluitbanden ook direct tegen verzakkingen. En als extra bijkomstigheid zorgen deze banden ervoor dat uw tuin er netjes afgewerkt uitziet.

Toepassing van opsluitbanden
Houd bestrating en groen op zijn plek

Bent u uw tuin opnieuw aan het bestraten, dan doet u er goed aan om gebruik te maken van opsluitbanden. Door de randen af te werken met opsluitbanden zorgt u dat de bestrating blijft liggen waar u het bedoelt heeft. Ditzelfde geldt voor het groen in uw tuin. Heeft u een stuk gazon of een strook met bloemen en/of planten? Door opsluitbanden te plaatsen zorgt u dat het groen en haar wortels zich niet tussen uw tegels gaan werken.

Voorkom verzakking

Met opsluitbanden voorkomt u dat al uw harde werk na korte tijd voor niets is geweest. U voorkomt verzakking door alles stevig in te sluiten. Zo geeft u regen en sneeuw bijvoorbeeld geen kans om uw tuin te laten verzakken.

Afwerking van de tuin

Opsluitbanden zijn absoluut praktisch, maar met deze banden geeft u uw tuin ook de finishing touch die het verdient. Door een mooie, strakke scheidingslijn aan te duiden tussen paden ziet uw tuin er extra verzorgt en professioneel uit.

Creëer extra tuinelementen

Opsluitbanden lenen zich ook perfect om extra elementen in uw tuin te creëren. Denk hierbij aan een vijver of een bloembak.

Assortiment

Bij Postmus bieden wij u een ruim assortiment aan opsluitbanden. Onze opsluitbanden zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig beton en verkrijgbaar in verschillende tinten zwart en grijs. Zo vindt u altijd een type opsluitband wat perfect aansluit bij de bestrating in uw tuin.

Onze opsluitbanden zijn te verkrijgen in een breedte tussen de 5 en 10 cm. Daarnaast variëren ze in hoogte tussen de 15 en 30 cm. Of u nu een fijne opsluitband wilt of juist een grove, bij Postmus vindt u het allemaal!

De Geoceramica® tegel

Met de GeoCeramica® tegel kiest u voor het beste van twee werelden. Het is namelijk een betonnen tegel met een keramische toplaag. Het beton zorgt voor een enorm krachtige tegel terwijl het keramiek de tegel onderhoudsarm maakt en het geheel een elegante look geeft.

De keramische toplaag van 1cm dik wordt met een speciale pasta vastgehecht aan de betonnen ondertegel van 3 cm dik. De combinatie van deze tegel maakt het uitermate geschikt voor een zachte ondergrond.

Onderhoud GeoCeramica® tegel

Dankzij de keramische toplaag is de GeoCeramica® tegel erg onderhoudsarm. Ze zijn kraswerend en vuilafstotend, wat maakt dat een beetje warm water vaak meer dan genoeg is om de tegel te reinigen. Wij raden agressieve, chemische middelen enorm af. Dit hebben de tegels totaal niet nodig en is slecht voor uw gezondheid en het milieu.

Heeft u toch vlekken na bijvoorbeeld een avondje BBQ-en? Gebruik dan een warm sopje met een beetje afwasmiddel, hiermee reinigt u de vetvlek gemakkelijk. Het kan op deze tegel ook geen kwaad om een schuursponsje te gebruiken. De tegel is immers krasbestendig.

Welke GeoCeramica® kiest u?

Het assortiment van GeoCeramica® biedt eindeloze mogelijkheden. Wilt u een echt goed beeld van de tegel en alle mogelijkheden voor in uw tuin? Breng dan eens een bezoekje aan één van onze showrooms, wij nemen u graag mee langs alle opties die GeoCeramica® te bieden heeft.

Het eerste GeoCeramica® Centrum van Nederland in Valkenburg bij Leiden

Het eerste officiële GeoCeramica® centrum van Nederland, en daarmee ook Zuid-Holland, is geopend in Valkenburg. ‘Postmus sierbestrating’ heeft op 8 juni de primeur. Het eerste voorbeeld van de nieuwe formule van de producent van de materialen in kwestie: MBI De Steenmeesters. Met de ervaring opgedaan door Corona, stimuleren zij de nadruk op ruimtelijke grote buitenshowtuinen.
Bezoek het GeoCeramica® Centrum snel hier!